Καλωσορίσατε

Στην Πύλη της Βοιωτίας μπορείτε να βρείτε όλους τους επαγγελματίες του Νομού, αλλά και να περιηγηθείτε στις ομορφιές του τόπου μας, ακολουθώντας τα βήματα των παραδόσεων, διασχίζοντας τους αιώνες

από την αρχαιότητα ως τις μέρες μας. Γίνετε μέλη για να καταχωρηθείτε ΔΩΡΕΑΝ στον οδηγό μας,  να αρθρογραφήσετε, να προβληθείτε.

Με τη δική σας ενεργό συμμετοχή η Πύλη της Βοιωτίας φιλοδοξεί να γίνει η φωνή όλων των  Βοιωτών στον Παγκόσμιο Ιστό.

Γιατι να καταχωρηθώ στην "Πύλη της Βοιωτίας";

Γιατί αποτελεί τον πληρέστερο τοπικό οδηγό αγοράς και τον μοναδικό ολοκληρωμένο περιηγητικό, ιστορικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό οδηγό της Βοιωτίας. Είναι η πύλη που ενώνει το βοιωτικό κοινό και συνιστά ένα εξαιρετικά χρήσιμο εργαλείο για τον ιδιώτη ή τον επιχειρηματία .

 Γιατί είναι αποτέλεσμα συστηματικής δουλειάς και πίστης στον σκοπό για τον οποίο δημιουργήθηκε. Είναι ένα έργο το οποίο ανανεώνεται αδιάκοπα, βελτιώνεται, εξελίσσεται και επεκτείνεται.

 Γιατί η νοοτροπία του καταναλωτή έχει ήδη αρχίσει να αλλάζει, συνειδητοποιώντας ότι δεν πρέπει να ψωνίζουμε απερίσκεπτα, αλλά ότι τα χρήματα πρέπει να μένουν στον τόπο μας.

 Για να αναδείξετε την επιχείρησή σας και να την "πιστοποιήσετε" ως Τοπική Επιχείρηση, ενός τοπικού Βοιωτού Επιχειρηματία/Επαγγελματία.

 Για να προβληθείτε στον μέγιστο βαθμό στο κοινό της Βοιωτίας, το οποίο είναι και το δυνητικό πελατολόγιο που μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας βιώσιμη.

 Γιατι παρέχει την δυνατότητα σε όλους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις που δεν διαθέτουν ιστοσελίδα να προβληθούν στο Διαδίκτυο.

 Γιατί εκτός από την προβολή σας στο site μας, θα έχετε και μια αντίστοιχη προώθηση στα προφίλ της «Πύλης της Βοιωτίας» στα Social Media (Facebook, Twitter, Google+, Pinterest)

 Γιατί είναι φιλική στις μηχανές αναζήτησης και με αυτό τον τρόπο δίνει την δυνατότητα στην επιχειρηση να αναριχηθεί σύντομα στις πρώτες σελίδες του Google

 Γιατί εχει την δυνατότητα να δημιουργήσει την προσωπική σας ιστοσελίδα στις χαμηλότερες τιμές της αγοράς

 Γιατί όλες μαζί οι Τοπικές Επιχειρήσεις, προβάλοντας μαζικά και ομαδικά την εντοπιότητά τους, είναι πιο δυνατές και ανταγωνιστικές (απέναντι σε αλυσίδες, σε πολυεθνικές, και σε ομίλους επιχειρήσεων), απ'ότι είναι η κάθε επιχείρηση μόνη της.

 Γιατί η Βοιωτία και οι Βοιωτοί, πάντα είχαν σαν βασικά τους αξιώματα τις λέξεις Αλληλεγγύη - Αλληλοβοήθεια - Στήριξη - Εντοπιότητα

 

Open